Pallomeribileet – Vapauta sisäinen lapsesi

Jos etsit jännittävää ja hauskaa bilekonseptia, olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä voit tilata pallomeribileet yökerhoon, opiskelijabileisiin tai muihin tilaisuuksiin johon haluat viihdykettä!

Kolme metriä leveä pallomeri sopii hyvin useammalle aikuiselle yhtäaikaisesti, mahtuen kuitenkin useimpiin käyttöpaikkoihin. 12000 palloa ja iso allas takaa unohtumattoman kokemuksen.

Avaimet käteen

Voit tilata konseptin huoletta avaimet käteen periaatteella, me toimitamme altaan ja huolehdimme sen kasaamisesta, sekä purkamisesta. Uimavalvojamme pitää huolen pallomerestä illan aikana, jotta juhliminen sujuu ongelmitta!

UV-hohtavat pallot

Pallomeressämme on myös UV-hohtavia palloja, joten voit yhdistää kätevästi UV-bileet pallomeren kanssa. Hohtava pallomeri on todella näyttävä juhlien keskipiste. Saat meiltä samalla myös tilattua UV-valot.

Vuokraamamme pallomeret on turvallisia ja kestää kovaakin käyttöä juhlien yltyessä. Pallomeren pohjalla on 3cm paksuinen vaahtomuovipehmuste. Hygieniset ja kestävät pallot ovat Euroopassa valmistettuja. Varmistamme aina että pallot ovat puhtaita.

Tilaa nyt

Tarjoamme pallomeren kilpailukykyiseen hintaan ja joustavilla tilausehdoilla juuri sinun tapahtumaasi sopivasti, tarvitsit pallomerta sitten tunniksi tai viikoksi!

Laita viestiä jo tänään ja aloitetaan suunnittelemaan Teille täydellisiä pallomeribileitä!

Pyydä tarjous tästä

Ps. Meiltä löydät myös Glow bileet ja 90 bileet, sekä muita mahtavia bilekonsepteja. Tutustu bileisiin täältä!