TARKKA TULOS

HELPPO ASENNUS

LISÄTUOTTOA

Helppokäyttöinen ja varmatoiminen alkometri

Kolikko- ja korttimaksuilla toimiva alkometri ravintolaan ja julkisiin tiloihin. Metallinen rakenne takaa kestävyyden myös ilkivallan varalta.

Aina kalibroitu luotettava tulos

Alkometrit on kalibroitu, tarkkuustestattu ja antavat mahdollisimman luotettavan tuloksen. Alkometrin mittausalue on 0-4.00 promillea.

Sopii myös pienempiin tiloihin kokonsa puolesta

Laitteen koko on vain noin 40x25cm, joka tekee siitä helpon asentaa lähes mihin tahansa. Alkometri on mahdollista asentaa seinälle tai pitää sitä jalustalla.

Alkometrillä lisätuottoa ravintolalle

Alkometrimme toimivat kolikoilla, sekä korttimaksuilla. Ravintola voi vuokrata alkometrin kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin laitteesta tulevat tuotot jäävät ravintolan kassaan. Alkometri voi toimia hyvänä lisätuottona ravintolalle, kuten myös parantaa asiakkaiden turvallisuutta. Me hoidamme laitteen huollon ja kalibroinnit!

Alkometri ravintolaan ilmaiseksi

Tarjoamme myös alkometriä ilmaiseksi käyttöön, jolloin käytöstä tulevat tuotot jaetaan ravintolan ja palveluntarjoajan kesken. Näin ei tarvitse murehtia kuukausihinnoista ja voit huoletta pitää alkometriä asiakkaiden käytössä. Me hoidamme laitteen huollon ja kalibroinnit!

Osta alkometri omaksi

Voit myös ostaa alkometrin, jolloin saat itse päättää mitä sillä teet. Laitatko sen ilmaiseksi käytettäväksi vai käytätkö sitä maksullisena. Alkometri voi toimia loistavana sijoituksena, jos sen hyvä käyttöaste saavutetaan sijoituspaikassa.

Alkometrin luotettavuus

Alkometrimme toimivat todella luotettavasti ja niiden tulokset heittävät maksimissaan vain muutamien prosenttiyksiköiden verran. Alkometrin tulos riippuu kuitenkin monesta tekijästä, kuten kuinka kauan viimeisimmästä alkoholiannoksesta on kulunut. Alkometrin tulosta on siis pidettävä vain suuntaa antavana ja se saattaa erota esimerkiksi poliisin puhallutuksesta.

Baarialkometrin käyttöohjeet

Ota yhteyttä: teemu@promoevents.fi